Hälsokatten

Följ med och inspireras av hälsa, träning, mammaliv och annat smått och gott i livet!!

Stor pojk

Publicerad 2009-09-30 11:04:23 i Allmänt

Igår var vi på Bvc och min lille knört växer så fint så. 4920g och 57cm lång. Upp 500g och har växt 3 cm sen födseln. Man märker nästan förändringar från dag till dag nu, huvudet blir stadigare, han följer med blicken, börjar titta runtomkring sig. Snart flyttar han hemifrån;)
Nu har vi ställt honom i dagiskö, hoppas verkligen att han får en plats hyfsat i närheten. Det är ju ett babyboom år, så jag vet att det kan vara svårt, men nu har vi gjort vad vi kan så länge. Bara vänta och hålla tummarna.

Dagarna här hemma flyter på. Vissa dagar blir mer effektiva och vissa blir det inte så mycket med alls.
Jag föröker hinna med det dagliga göromålen, som dusch, disk och plock. samt att jag när lillen sover försöker läsa lite. Böcker, tidningar, lite gamla skolböcker mm.
Sen har vi den dagliga promenaden som blir lite olika lång beroende på väder, men det är väldigt skönt att komma ut och vädra sina lungor och hjärna.
Vissa dagar är det ju fika med vänner, och när tomas är ledig kan vi ta oss an lite större projekt.
Men jag älskar att ha barn. Han är det bästa som finns och jag har ju alltid sällskap!

I morgon kommer Gabriels mormor på besök. Han kommer nog bli ihjälgosad:)
Nu ska jag fixa här hemma.

Kram på er

Ny vecka

Publicerad 2009-09-28 22:32:53 i Allmänt

Idag är det måndag igen och jag är glad att veckan inleddes med en natt med god sömn, min lille knörtis sover ju hyfsat bra på nätterna nu och det känns jätteskönt.
Efter lunch tog vi dagens promenad. På eftemiddagen när Tomas gått upp ( han jobbar natt i natt ) gjorde jag iordning sallad och fixade lite här hemma. Sen har jag haft besök av finaste Malin. Vi har haft en riktigt mysig kväll och bara pratat och myst, jag har inte haft någon ´"tjejkväll" på länge så det var behövligt:)
Nu har äntligen min lilla skrikapa somnat av här i soffan bredvid mig...

Snart sängen..God natt god natt...

Dramatik i vardagen..

Publicerad 2009-09-27 11:25:03 i Allmänt

Ja igår var en fullspäckad dag. På förmiddagen åkte vi till Tomas mormor och visade upp guldklimpen och åt goda våfflor. Sen bar det av till en kollega som firade 40år just denna dag. Åkte dit för lite fika och paketöverlämning, vi skulle även träffa de senare på kvällen. Kl 20:15 hade de bokat bord på restaurang Kungsholmen, vi var 6st som skulle dit. De hade sagt att vi hade barnvagn med oss så vi fick en plats längst ner i restaurangen så vi kunde ha med oss liggdelen in.Vi hann beställa dricka, Gabriel var övertrött och lite gnällig. sen ser vi hur de tar sin pulversläckare och börjar spruta upp i fläktsystemet, vi satt precis vid en dörr som de kom och öppnade för att vädra ut lite rök som ju samlats i restaurangen. jag tänkte aldrig att det var något allvarlig, men tyckte det var skönt att vi satt där det kom  in frisk luft med tanke på Gabriel.
Sen sa det helt plötsligt åt alla att lämna restaurangen. Då såg man när man kom ut att det verkligen var tjock rök som slingrade sig upp på utsidan. Gabriel skrek som en stucken gris och just då kom 2 damer fram till mig och sa att vi skulle gå bort med honom. Var precis vad jag var på väg att göra, men jag måste klä på mig själv och fixa i ordning vagnen först. Det blev fullt pådrag med ambulans, polis och brandkår. Gabriel fick en liten undersökning av ambulanspersonal, men det var ingen fara. TUR att vi satt där vi satt. Att det var nära ut och att vi inte hann få i oss någon rök.Ingen mat hann vi få heller..
Vi fick som tur var bord på en Italiens restaurang ganska nära. Tur med tanke på löningshelg och lördagkväll.
40åringen kommer väl iallafall inte glömma sin 40årsdag:)

Fredagsmys

Publicerad 2009-09-25 21:34:17 i Allmänt

Tjohoo, jag har fått sova riktigt bra 2 nätter i rad nu. Känner att det finns hopp:) Efter frukost och lite dagliga bestyr blev det en promenad in till stan. Vi köpte en ny ringklocka, och jag köpte ytterligare ett amningslinne. Känns som om det blir ett basplagg framöver så det är nog bra att ha några på lager.
När vi kom hem kom min kompis Lisa på besök för att titta på lille Garbriel innan han hunnit växa för mkt.
Nu ikväll har vi tittat på idol och käkat tacos. Måste ju säga grattis till min gamla klasskompis på Kulturama Karolina Brånsgård som fick en kvalplats i Idol, grattis divan;)

Imorgon är det fullspäckat schema. 40årsfirande och besök hos Tomas mormor.

Hörs senare....

 

Försäkrad

Publicerad 2009-09-24 18:19:38 i Allmänt

Det är mkt man ska tänka på när man får barn och många som ringer och vill pracka på en olika nödvändiga och mindre nödvändiga saker. idag har det varit en man här hemma på en kostnadsfri genomgång av försäkringar.
Det känns ganska viktigt att ha en bra försäkring på sitt barn.
Själv är jag så himla dåligt insatt isådana frågor och vet knappt vad jag själv har för försäkringar och vad som gäller, så det var jättebra att få någon som förklarade. Det kändes skönt att få en bra genomgång och det var inget man var tvungen att täckna direkt om man inte ville.
Men nu har både mamma och lilleman en bra försäkring.
Idag fyller Gabriel 3 veckor!! Grattis gubben

Nu skriker han och vill ha mat...


Och pappa är..??

Publicerad 2009-09-23 15:25:31 i Allmänt

Idag har vi varit  och skrivit på ett faderskapsintyg. Eftersom vi inte är gifta måste det ju skrivas under och bekräftas för att vi ska få delad vårdnad. Mkt rolig dam som handledde oss och hade hand om papperen. Lite gammeldags tycker jag nog att det är, om vi var gifta hade det varit självklart han var pappa,(för då kan man ju inte var otrogen..??!!) eller..
vad sugen jag blev på att handla kläder när vi gick förbi nya höstpyntade skyltfönster. Snart får jag, lovade mig själv att spara lite pengar och handla lite när magen är borta igen. Längtar, tar nog en dag till det nästa vecka. Nu ska det ju vara mer amningsanpassade än maganpassade;)
Lille knört börjar bli bättre på att sova på nätterna nu, självklart vaknar han men efter blöjbyte och mat somnar han oftast om.
Nu är Tomas ledig igen tills efter helgen. Skönt. Idag/kväll har vi inget mer på agendan. Blir tv med Idol:)

hörs imorgon...

Regn..

Publicerad 2009-09-22 19:54:13 i Allmänt

Ja efter många dagar med fantastiskt höstväder var det ju inte så konstigt att det kommer lite regn.
mitt på dagen fick vi besök av en bekant till familjen Bäcklin som ville hälsa på lille Gabriel.
Han fick återigen jättefina kläder som en liten present.
Sen tog jag och Gabriel dagens promenad. Han gillar att ligga ivagnen, det guppar nog skönt och sövande därinne, ungefär som i magen:)
Annars har jag inte gjort så mkt. Funderat lite på framtiden, vet att det låter djupt men jag vill att denhär mammaledigheten ska vara bra och att jag ska få ut mycket av den. Sen är det ju min önskan och förhoppning att få ett jobb inom hälsområdet, så jag ska söka lite jobb nu senare och hoppas att det kan ge något.
Nu skriker plutten här bredvid.....

Puss och kram

Ensam

Publicerad 2009-09-21 21:07:01 i Allmänt

Ja så var dagen här. Dagen då jag och Gabriel ska klara oss själva för första gången. Tomas har sovit hela dagen och nu åkt  till jobbet. Och det har väl gått ganska bra tycker jag, jag är ju inne i ett lärande kan man säga, vet ju inte Gabriels alla signaler än.Måste lära mig vad jag lättast kan stimulera honom med när jag behöver äta, duscha, gå på toa etc..
Jag tror och hoppas att jag och Gabbe kommer bli ett bra team, vi ska ju spendera en del tid tillsammans;)
Nånstans tror jag för egen del att det gäller att inte ha för bråttom och bli stressad utan leva dag för dag, har ju trots allt inte gått mer än 18 dagar. Stod i ett häfte vi fick från KS att de 6-8 första veckorna kallas barnsängsveckorna, då man bara ska vara nära sitt barn och amma och inte hapressen att träffa massa folk. Städning, matlagning, tvättning ska man lämna över till släkt och sambo. Så för mig gäller det att inte ha för hård press på mig själv utan låta det se ut som det gör ett tag...
Nu ska jag kolla på vidriga Fru Anka:)


Kramar

Fina helg

Publicerad 2009-09-20 16:58:17 i Allmänt

Åh vilket härligt sensommarväder! Igår var vi bjudna på bröllop på Rosendahls trädgård. Gabriels första stora tillställning. själva vigselakten var utomhus i en egen berså. Så vackert, och härligt med det fina vädret.
Gabriel skötte sig exemplariskt. Middagen sen var inomhus, en otroligt fin och god buffé.
Vi var kvar tills efter kaffet och åkte hem vid ca 23, festen fortsatte såklart men vi var alla tre väldigt trötta.
Idag har vi varit ute i solen och nu väntar middag och tvättstuga.

KRAM


Fredagsmys

Publicerad 2009-09-18 17:32:25 i Allmänt

Idag har vi varit på en promenad in till stan. Pappan hade lite ärenden så då fick vi en skön promenad på köpet.
vi köpte en fin liten pikébody till Gabriel på Polarn & Pyret, vi ska på bröllop i morgon så vi tänkte att han måste vara lite fin=)

Även fast man inte gör något speciellt på dagarna utan tar det som det kommer och känner in dagsformen känns det som om dagarna går väldigt fort. Jag har ju för tillfället kopplat bort alla måsten och borde och satsar på att lära känna Gabriel och ta igen mig fysiskt och psykiskt efter omställningen. Jag hoppas att man har igen det sen när man ska börja ta tag i saker som hänger över en lite.

Nu ska jag laga lite kycklingwook.

Trevlig helg på er..

Besök..

Publicerad 2009-09-17 18:13:09 i Allmänt

Idag har vi återigen haft lite besök av en kompis som kom hit medsin 4 månaders bäbis. Vilken skillnad det var mellan de. Gabriel så verkligen ut som en liten liten knört där bredvid även fast han är en stor kille.

Idag har han varit vaken ganska länge så jag hoppas att det kan resultera i en hyfsat bra nattsömn, men man vet ju aldrig. Har varit inne hela dagen idag, känner verkligen att jag måste komma ut imorgon är ett litet mål att komma ut på promenad varje dag det behövs verkligen.

Nu ska vi laga lite färskpasta och lax..Mums=)

Kram kram

Gabriel

Publicerad 2009-09-16 10:47:22 i Allmänt

Nu har vi bestämt oss. Vår lille ängel ska heta Gabriel.

Bvc

Publicerad 2009-09-15 18:40:25 i Allmänt

Idag var det dags för vårt första besök på Bvc. Ligger ca 100m från oss, så skönt att ha det nära. Han äter bra vår lille ängel för idag var han uppe och förbi sin födelsevikt. När vi ändå var ute hela familjen passade vi på att ta en promenad runt om på söder medan solen sken på oss.

På eftermiddagen fick vi besök av Johanna som ville komma och hälsa på liile knört och oss. Mysigt.
Nu står potatisen i ugnen och kycklingen ligger på tining. Blir familjemys, med idol och annan kvalitetsunderhållning. Är mycket mys dessa dagar, men det är såå skönt att bara få vara, inga krav, ingen press, det är verkligen det som behövs.

Ny vecka

Publicerad 2009-09-14 22:37:10 i Allmänt

Nu är vår son någon:) Fick hem papper idag från skatteverket med hela hans personnummer. Nu ska vi bara fundera klart och sen kan vi skicka in så han får ett namn också!! lillegullplutt!!!
Idag kom vi ut på en skön promenad, även om jag är ganska svag i kroppen är det så skönt för skallen att få komma ut och få luft. Det är värt så mycket.

Sakta men säkert börjar några av mina hjärnceller falla på plats och jag känner mig lite piggare och kan ta tag i saker och ting. lite dimma är det dock kvar i skallen.

Gullunge..

fika fika

Publicerad 2009-09-13 19:16:02 i Allmänt

Har fått användning av mina infrysta bullar nu 2 dagar i rad. så mysigt att få besök.
Igår tog vi en långpromenad genom gamla stan in till Gallerian. det var skönt väder och skrutten sov skönt i vagnen hela tiden.Jag fick en fin fin förlossningspresent=) Under förlossningen sa Tomas att jag var så duktig att jag skulle få en present. Snällt!! 
Skrutten är inte jättebra på att sova på nätterna, däremot sover han som en stock på dagarna. så vi har lärt oss att inte boka in nåfot på förmiddagarna, de är tillför att vi ska ta igen oss och sova lite efter att han somnat av.

Ja jag kan inte nog älta hur konstigt det känns att jag är mamma, ooh verkligen har fött en bebis. Ibland när han ligger i soffan så undrar jag var han kommer ifrån, är det han som varit i min mage ?, känns som om det aldrig varit någon där.
Namnet är på väg, vi arbetar på det..tror att vi bestämt oss men måste känna in det några dagar till.

Puss och kram på er!

Bilder

Publicerad 2009-09-11 16:39:08 i Allmänt

Nu har vår älskade ängel varit med oss i över 1 vecka. Här är lite bilder från den första veckan utanför mammas mage. Mamman är väldigt trött idag. han vill sova på dagen och vara vaken på natten, så inatt gick jag här mellan 02.00-06:30 utan att någon var nöjd. varken tutt, blöjbyte,  el vyssande var bra. som sagt finns inga rutiner men det är ju det jag är hemma för, man glömmer liksom bort det ibland.


promenad..

Publicerad 2009-09-10 23:00:42 i Allmänt

Idag har vi varit ute på vår första familjepromenaden. jag har bara gått väldigt korta sträckor senaste veckan, men idag var vädret fint och vi ville komma ut på en liten längre promenad.
som jag skrev igår känner jag mig ju helt slut i överkroppen, och den promenad vi gick i dag var precis lagom. Var tvungen att sätta mig ner på en bänk efter en bit och fick hål nästan direkt. Men det var väldigt skönt att få frisk luft. Barnvagnspromenader kommer jag bli en hejare på sen när allt fysiskt i min kropp har läkt ihop och  återhämtat sig helt efter maratonloppet.

I kväll har vi haft 2 kompisar här på lite tacomiddag. De ville såklart komma och titta på vårt underverk!!!!=)
Nu ska vi oss lite kvällsfika.


Kram kram

Hembesök

Publicerad 2009-09-09 18:08:37 i Allmänt

Idag har vi haft vår första kontakt med BVC via ett hembesök. Känns väldigt tryggt och bra tycker jag, något bra får man ju för skattepengarna iaf.
Hon pratade mkt om vad de är till för, svarde på våra frågor, vägde skrutten, och vi fick en tid nästa vecka på vårt första besök.

Efter vi kom hem från BB har jag haft så himla dålig hålning, känns som om jag inte orkar hålla upp överkroppen, sen kom jag på att det kanske inte är så konstigt. magmuskeln är ju inte tillbaka på plats än och det är ju bålen som hjälper till med hållningen.
sakta men säkert försöker jag lära mig att sova när han sover, ta lite powernaps under dagen. ibörjan var jag alldeles för uppe i varv för att kunna göra det, men för att detta sa fungera är ju det ett måste känns det som.
 
För en vecka sedan satt jag här hemma och tacklade värkar, tänk om jag hade vetat då att allt skulle gå så himla fort..känns konstigt..

Ömmande bröst...

Publicerad 2009-09-08 15:28:11 i Allmänt

Ja kanske man inte skyltar med, men nu tror jag jag vet hur det känns att ha silikonbröst.Fast jag hoppas att inte det gör så här ont. Det spänner som sjutton, ömmar och gör ont, samt att man är lite sårig. Vet att det hör till och jag hoppas smärtan snart försvinner. innan är man ju bara så fokuserad på själva förlossningen och tänker inte så mkt på amningen, det kommer liksom senare innan ska man ju lyckas med konststycket att föda och när man inte kan fatta att man har en bebis i magen är det svårt att börja tänka på och förberada amning. Alla tips från kloka mammor mottages glatt. jag vädrar, håller varmt. har idag införskaffat en bra amningskudde och bh samt inlägg med vädringsförmåga;)

Var en sväng på Babyproffsen idag, som ligger typ 150m från oss. Det kändes väldigt lagom för mig, kände mig helt slut, utsugen är nog verkligen ett passande ord att använda i dessa samanhang.

Kram till er alla och tack för alla grattiskommentarer och värmande ord på vägen!!



Återbesök..

Publicerad 2009-09-07 15:53:26 i Allmänt

Imorse hade vi tid på återbesöksmottagningen på Karolinska kl 08.30.Spännande att se hur det är att passa en tid nu med ny familjemedlem.Men det gick så bra så..
En jättemysig barnmorska tog emot oss (iof är alla barnmorskor jag träffat så mysiga, måste vara ett underbart jobb, jag funderar på att skola om;))
Hon frågade hur allt kändes, hur förlossningen gått, hon visade även mitt förlossningsförlopp på papper från att vi kom in och sa att det var mkt ovanligt för att vara förstföderska. Inte jättevanligt att vara helt öppen och att huvudet stod vid spinaeknölarna när jag kom in.Kollade  hur jag mådde kroppsligt. Sen fick jag amma och få lite tips och råd.Gullungen blev vägd igen, de tog Pku provet och ett hörseltest.
Fick nostalgiångest när vi gick förbi "lilla enheten"...vill göra om allt i slowmotion igen....
Jaja..nu sitter vi  här i soffan hela familjen. Konstigt att man är en familj, på riktigt. Mamma, pappa, barn:)
Och 2 katter också såklart inte att förglömma....

Overkligt...

Publicerad 2009-09-06 19:22:41 i Allmänt

Allt känns väldigt overkligt, och man är verkligen i ett känslomässigt kaos. Så mkt frågor och så mkt känslor.
På något sätt längtar jag bara tillbaka till själva förlossningskvällen/natten..i efterhand var det så himla fint och mysigt, kändes som om det bara var vi som var vakna i hela världen.
Kl 05:00 på torsdagmorgonen blev vi flyttade till "Lilla enheten" där vi fick ett eget rum. Även om vi hade varit vakna i ett dygn så var det svårt att släppa allt och sova även om det var det som verkligen behövdes.
Någon timme fick man väl tillslut ändå. Vi vaknade av att en barnmorska kom in och frågade hur det var med oss, om vi ville ha mat?. Sedan gick ut i "samlingsrummet" eller dagrummet där man fick sitta och kolla på tv och fika eller äta. Jag som mamma fick ju gratis mat, men för papporna ingår bara kvällsfika och frukost så han fick ingen mat. En snabbis ner till pressbyrån fick fixa lunchen för honom. Förlossningskliniken gick på tv när vi satt och åt...passande. var inte jättesugen på att göra om allt just då men det var lite konstigt att titta på programmet och tänka att jag själv gick igenom detta för bara några timmar sedan.
Många barnmorskor och undersköterskor kom förbi och kände på mig, kollade amning, kollade bäbis, visade barnbad. Gick igenom kiss, bajs, amning, hudmärken mm..
Ja som sagt det sägs ju att man är i en bubbla och det är jag verkligen... får se hur och när man kommer ut ur den. just nu vill jag vara här och jag tror att det är bra...

Kram kram

Välkommen!!

Publicerad 2009-09-05 15:11:51 i Allmänt

Välkommen till världen! Den 3 sept kl 00:20 föddes vår älskade efterlängtade son.
Allting gick väldigt fort och just nu är jag som i en känslomässig dimma.
här nedan får ni en kortfattad förlossningshistoria:

På ons natt som ni kunde läsa, vaknade jag som sagt av att vattnet gick. Vi fick tid på specialistmödravården kl 14:00 samma dag. På morgonen/förmiddagen så la vi oss och vilade. Så smått började värkarna att komma, men väldigt oregelbundet och som hanterbara mensvärkar.

Väl på Sös kl 14:00 sa hon som undersökte mig att det inte var vattnet som gått, utan det måste ha varit slemproppen. ( väldigt konstigt med tanke på att det var en stor pöl i sängen och mina pyjamasbyxor var helt blöta ända ner till benen ) men men, hon sa att det kunde vara så och att jag inte var öppen men väldigt mjuk så det var nog på gång.

Vi tog en promenad hem från sös, väl hemma började värkarna tillta och komma mer regelbundet. Jag ringde in till sös och de sa att en förstföderska skulle stanna hemma 3-4 h med regelbundna värkar innan det var någon idéatt åka in. så jag duschade, tog alvedon ( hjälpte inte ett skit) och det tilltog mer och mer tyckte jag.
Ringde igen vid 18:00 då hade värkarna varit regelbundna 2,5h och kändes väldigt intensiva. Vi skulle vänta ytterligare .Ringde igen vid 19:00, då sa de att de inte hade plats för oss på Sös men hon kunde ringa och fixa en annan plats. Kl 19:30 ringde de tillbaka från Sös och sa att vi var välkomna till Karolinska i Solna.
jag ringde dit och sa att nu vill jag in, det är jobbigt nu.- Ja ja sa hon, det värsta som kan hända är ju att ni får åka hem igen. Vi fick skjuts av en kollega dit ( den värsta bilresan på mkt länge värkarna var väldigt intensiva och det fanns ingen vila emellan) pallar inte mer nu tänkte jag.
När vi kom dit skulle en morska undersöka mig, helt plötsligt kom en annan typ av värk. Barnmorskan sa- oj vill du krysta känner du?? jag ska känna här hur det är, ja herregud du är helt öppen och huvudet står långt ner, vilket jobb du gjort hemma.
Tack gode gud tänkte jag, blir iaf inte hemskickad=) Sen var det snabba puckar. In snabbt på ett förlossningsrum
Kl var väl nu typ 20.30. Barnmorkaorna kom och presenterade sig och nattpersonalen tog ganska snabbt över.
Ingen bedövning hade jag ju fått och nu när krystvärkarna börjde kände jag att det inte hjälpte med lustgas, och allt annat var ju försent. Sen flöt allt förbi och jag var som i en dimma. jag byte ställningar ett flertal ggr. Tomas var helt underbar och gjorde allt för att hjälpa mig. Mina krystvärkar var inte tillräckligt starka och när man haft ett sådant snabbt öppningsskede är det tydligen vanligt att livmodern stannar av lite. jag fick lite värkstimulerade dropp men huvudet ville inte riktigt tränga sig ner. De började bli prat om att använda sugklocka för att få ut honom. Strax efter 00:00 kom en doktor och massa folk in för nu vill de ha ut den här bebisen sa de.
De gjorde ont, kan ju inte säga annat. men det var ju liksom det sista sen skulle han ju vara ute.
Och sen kom han. HAN som vi väntat på såå länge!! Världens finaste lille skrutt kom upp på mitt bröst.
Kommande timmar var nog de mysigaste jag kommer uppleva på väldigt länge. Allt var så konstigt, mysigt, kämpigt, men äntligen!!!!
Jag duschade, vi fick fika, jag fick akupunktur för att livmoderna skulle börja dra ihop sig igen.
Fort följer....

Gullunge!!!!!

Vattnet går....

Publicerad 2009-09-02 05:22:43 i Allmänt

Jag vaknade av att en propp lossnade...Shit, kissar jag på mig, näää det är inte såhär mkt. Det måste vara vattnet som går. stor pöl i sängen och hela byxorna. Nu måste man ju ringa förlossningen. Men kanske först Tomas. Vaknade av detta för drygt en timme sedan.
03:52 ringde jag Tomas och bad honom komma hem. Väl hemma har vi nu ringt till SÖS. hon frågade lite frågor och sa att vi skulle återkomma för en tid kl 08:00. Så nu sitter vi här och försöker slappna av...LÄTT!!!
har inga direkta värkar än, men det börjar mola lite mensmol så förhoppningsvis tilltar det. Som hon sa i telefonen så vet man ju iaf att det ska ske något inom 2 dygn nu........

Tänkte det är lika bra att passa på att skriva lite nu innan man får ont. Jag hoppas att ni håller tummarna för oss så återkommer jag såfort det finns möjlighet.


KRAM!!!!!!

BF+4

Publicerad 2009-09-01 10:10:05 i Allmänt

Nej det verkar inte som om det kommer en ny skrutt till familjen idag heller.
igår efter att vi tvättat och fixat följde jag med Tomas in till jobbet och tränade lite. Jag och Tomas sa att det är lika bra att planera för en vanlig vecka och och inte tänka att det kan komma en bebis, för då kommer den aldrig.
Idag får jag se vad dagen har att erbjuda, blir nog en promenad, lite läsning och sen får vi se. Ikväll ska jag på styrelsemöte med föreningen.

Nu ska jag göra toast och dricka en kopp förmiddagsfika!!

Kram till er!

Om

Min profilbild

Katarina

Småbarnsmamma. Utbildad hälsoutvecklare som brinner för välmående och hälsa. Skriver om mitt liv och att hitta balansen i vårt ganska stressiga liv. Men med glädje och entusiasm kommer man längre!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela