Hälsokatten

Följ med och inspireras av hälsa, träning, mammaliv och annat smått och gott i livet!!

Sommarfrukost

Publicerad 2015-07-22 10:08:14 i Allmänt

Jag är verkligen en grötmänniska. Äter gröt till frukost ca 350 dagar per år. Men så nu några veckor på sommaren kan det bli lite annat. 
Nu har kag en ny favorit med naturell kvarg, lite granola, nötter, bär (typ hallon, mango och körsbär) samt lite chiafrön, solrosfrön.
Så gott! 



Nytt kort

Publicerad 2015-07-18 09:40:35 i Allmänt

Jag har köpt nytt träningskort. Har provat på Friskis&Svettis i Huddinge. 
Har bara varit på ett pass hittills och nu avslutat 6km på löpband. Sedan jag sprang Halvmaran har jag lagt löpningen på hyllan, det kom en flytt emellan och andra saker. 
Men snart är det dags för Midnattsloppet så nu får det bli skärpning. 
Första löppasset på länge alltså. 6km löpband 


Sommarmorgon

Publicerad 2015-07-16 10:16:19 i Allmänt

Sommar och semester betyder återhämtning. Återhämtning både mentalt och fysiskt. För mig betyder semester MER tid för att göra det jag tycker om, mer tid för träning. För att jag vill och prioriterar det. 
Ny morgonrutin är att under semestern alltid gå en promenad innan frukost. Få tid för mig själv, lyssna på någon pod och få extra energi.
Att sedan komma hem till ett sovande hus och äta frukost i lugn och ro är ett stort plus. Just nu har jag en sommaredition😊
Kvarg, hallon, nötter, gryn och supergoda körsbär.

Körsbären är en ny kärlek. Går att köpa frysta. Bara att att fram så många man önskar.

Fin början

Publicerad 2015-07-14 16:02:20 i Allmänt

Åh vilken fin början på semestern. Min kära bror gifte sig i lördags, så fredagsmorgon ( som var min första semesterdag) åkte vi ner till Örebro.
Fredagen bjöd på kallt väder och korvgrillning vid festplatsen. Vi var där under dagen och hjälpte till med diverse. 
Då jag själv skulle både sjunga i kyrkan och vara toastmadame kändes det som om det låg lite press på mig att det skulle flyta. 
Allt blev så fint. Solen sken, sången gick bra, de var så fina, maten var god och räckte gått och väl, alla tal var rörande och kvällen löpte på fint. 




Dagen efter ( alltså i söndags) var verkligen dagen efter. Kändes så fint och känslosamt allting. Vi var ute vid festlokal och hjälpte till med städning samt var med på presentöppning. 

Så igår morse drog vi vidare från Örebro till Kolmården. 





Så nu efter att ha varit på Bamsesvärld, sett delfinshow, åkt safari, sett sälshow, och kollat på väldigt många fina djur, åkt karuseller och Gabriel har ätit världens största glass är vi nu påväg hem till Stockholm igen. 

Sommarmorgon

Publicerad 2015-07-02 10:41:35 i Allmänt

Känslan av utlandet. Så var det att vakna och kliva upp idag. När man kl 07 kan har shorts och linne. Har kört ett pass på Utegymmet. 40 minuters svettande. Känner att jag behöver öva lite på mitt selfietagande. 

Om det nu är något att öva på. Haha. 
Nu är jag påväg till jobbet. Såklart känns det inte jättekul att gå in och vara instängd till kl 20 ikväll, men sommaren har väl bara börjar hoppas jag😊

Om

Min profilbild

Katarina

Småbarnsmamma. Utbildad hälsoutvecklare som brinner för välmående och hälsa. Skriver om mitt liv och att hitta balansen i vårt ganska stressiga liv. Men med glädje och entusiasm kommer man längre!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela