Hälsokatten

Följ med och inspireras av hälsa, träning, mammaliv och annat smått och gott i livet!!

Kvällsbus

Publicerad 2010-05-31 20:42:33 i Allmänt

På eftermiddagen var gulliga Sara här och drack kaffe och åt middag med mig och Gabriel.
Gabriel blir ofta på bushumör på kvällskvisten, när man säger att " Nu kommer jag och tar dig" skiner han  upp som en sol samtidigt som han bökar sig fram i sängen som en grävling.  Gullunge.

20 minuter

Publicerad 2010-05-31 12:29:27 i Allmänt

20 minuters träning är bättre än ingen träning, visst?!
Vi tog en kort promenad till Sats Södra station för lite morgongympa:). Det är ett väldigt klaffande när man ska lämna honom där, se till att han är ny bajsad, ny soven och nyäten. Det går inte att lämna honom där närsom då hinner man knappt upp till sin maskin innan de ropar.

Nu gick det 25 minuter innan det ropade. Var ett tag sen vi var där, så ingen idé att försöka mer när han blir så ledsen. Han var verkligen helt förstörd när jag med andan i halsen ( ordagrant, hade precis hunnit springa klart mina intervaller) tittar ner till minisats. Stackars älskade att bli så ledsen. Men jag är glad åt det lilla. Vi gör ett nytt försök imorgon förmmiddag.

Mors dag

Publicerad 2010-05-30 09:55:40 i Allmänt

JA Tyskland vann igår! Grattis.

Idag är det morsdag.Grattis mamma! Idag är det första gången som jag blir firad som mamma. Inte för att Gabriel riktigt vet om det. Men han förgyller min dag bara genom att finnas. Det finaste som finns.

Igårkväll ( eller i natt, jag satt uppe och kollade schlager) kom Tomas hem och jag fick en liten morsdagspresent:) En fin Orchide och en pyjamas. Gulligt och charmigt.



Nu kan jag känna mig extra schnygg genom att ha på mig trosor dör det står "Världens bästa mamma"
Tack älskling!

Fint väder idag. Ska över till Kungsholmen kl 12 och möta upp en kompis för en promenix.


Mat till familjen

Publicerad 2010-05-29 21:08:05 i Allmänt

Nu är Gabriel  snart 9 månader och kan ät amer och mer av det vi äter. Det som man ska vara mest försiktig med första året är salt. I början tyckte jag det var svårt. ALLT innehåller ju salt, ju mer jag läst så har jag förstått att man inte måste utesluta totalt ALLT salt utan bara vara förstktig och såklart inte salta maten.

Mycket av våra smakförstärkare innehåller väldigt stora mängder salt. Idag var jag inne på hälsokost och köpte vegetabilisk buljong med väldig låg salthalt. Nu kan vi ha det i grytor och gratänger och behöver inte tänka att vi måste ta bort en bit till Gabriel först. Dessutom är det bra för mig och Tomas också. För mycket salt är inte bra för någon



ESC

Publicerad 2010-05-29 19:20:27 i Allmänt

I kväll är det fial i Eurovision Song Contest. Det var ju skit att vi åkte ut i torsdags. Borde skickat Salem al fakir istället tycker jag.
Har tittat lite på programmen inför och har en favorit i Tyskland. Tycker den låten r riktigt skön. Finns en del fia ballader också.

Ok, vem vinner tror du?


Kroppen efter graviditeten

Publicerad 2010-05-28 11:39:08 i Allmänt

Att det händer miljoner saker både i kroppen och knoppen när man är gravid är väl inget nytt direkt. Förutom den rent fysiska förändringen att magen sakta men säkert blir större så händer något med ens tankar och känslor.
Det är svårt att sätta sig in i innan hur en graviditet ska kännas och som med allt är det väldigt individuellt, lika individuellt som vad som händer med kroppen efter graviditet och förlossning. MIn förhoppning innan var att jag skulle komma tillbaka och börja träna igen efter jul och i den mån det gick ha lämnat mina gravidkilon bakom mig till sommaren. Det är ungefär 10 månader så det kändes som ett rimligt långsiktigt mål. Som det ska vara.

Att jag sen skulle bli av med alla kilo inom 3 månader hade jag aldig kunnat drömma om. Vad hände ??
Amningen såklart. Gabriel var stor, när jag kom hem från bb var 8 kilo borta. Vatten, moderkaka, bebis.
7 kilo kvar. Jag träffar ofta de som gått upp mycket och har väldigt svårt att gå ner. Det kan jag förstå, men det är nästan så att folk kollar snett och att man måste ha problem för att man inte har sina "gravkilon kvar".

Av det jag själv pluggat samt böcker jag läste i samband med graviditeten är a och o att lyssna på kroppen, men kan du så fortsätt röra på dig. Träna som vanligt men i lugnare tempo och aldrig upp i maxpuls nivåer.Hur mycket man går upp är individuellt så jämför aldrig.

jag är väldigt nöjd över hur min kropp återhämtat sig men tyvärr måste jag säga att jag nog skulle varit noggrannare med knipövningarna i början. Men hur lätt är det då? När hela ens värld vänts upp o ner, brösten ömmar occh det är ett allmänt känslokaos. Då ska man sitta och försöka hitta rätt muskulatur att knipa med. Inte lätt.

Målet mot milen har nu börjat.. Ni får följa med:)

Sångstund

Publicerad 2010-05-27 16:05:51 i Allmänt



Idag har vi varit på öppna förskolan igen på sångstund.Jag lurade med mig pappan också. Tog en promenad dit och på vägen fiskade vi upp Malin och hugge. Gick hemifrån strax innan nio och var hemma till ca 13.
gabriel var väldigt orolig inatt så nu på eftermiddagen har jag sovit en stund. Jag ska nämligen få egen tid ikväll:) En kompis frågade om jag ville följa med på R E A på Hamburger Börs, hon hade 2 biljetter. Det tackar man ju inte nej till.

Nu skavi strax över till Hemköp och handla lite..

Trevlig torsdag...

1 mil

Publicerad 2010-05-26 14:27:51 i Allmänt

Voho! Idag har jag sprungit 1mil. Min första mil någonsin. Jag är väldigt glad. Jag kände mig inte alltför mör när jag var klar heller. Kanske blir jag löpningsbiten och springer maraton nästa år;)
Mentalt känns det stort, mitt fel är att jag som vanligt jämfört mig med andra som springer och lätt springer en halvmara eller milen utan att blinka. Jag har haft en mental spärr vad gäller löpning och det är den spärren som jag nu ska besegra! Det är det störta arbetet.


Igår skulle ju jag och Tomas åka till Farsta C. Eftersom vi har ett Sl-kort så åker vi buss i största möjliga mån, eftersom det är gratis med barnvagn. Det går bussar från Liljeholmen till Farsta och det är ju ganska nära oss, så vi hoppade på bussen en bit,  gick över bron tills vi var framme i Liljeholmen.
Bussterminalen där ligger liksom nere i tunnelbanan. Jag tyckte att det är väl bara att säga till att man ska till bussarna. Vi provade 3 olika nedgångar och alla var det spärrar på. Då visar det sig att man måste HA BILJETT för att KOMMA till bussarna. Men åker det gör man gratis. Vad är det för jäkla skit. Alltså kan man aldrig åka gratis buss därifrån. Både jag och Tomas var så sura när vi gick därifrån och funderar starkt på att skriva till Sl och klaga.
Vi kämpade upp humöret tillslut och åkte till Sickla istället. Det blev ganska bra shoping lycka. En bikini, skjorta och Tshirt till mig. Köpte bikinin på Kappahl som har ryckt upp sig väldigt och fått mycket fina kläder på senaste tiden.

Ikväll kör..

Spring spring

Publicerad 2010-05-25 10:30:10 i Allmänt



Tjejmilen närmar sig och som en liten uppvärmning ska jag tillsammans med mina arbetskamrater springa vårruset. Tyvärr jobbar Tomas den kvällen så jag måste ha med mig Gabbe och vagnen, så då blir det inte så mycket springa. Men en powervalk ska vi väl fixa.

Nu måste jag lägga upp slutspurten och framförallt få in lugnet i att jag kommer fixa springa en mil.
Målet varje vecka är att springa 2ggr och träna styrka 2 ggr. I morse var jag på Shape och jag känner att benen är skakiga så det gäller att hänga i och få in lite mer benstyrka för att öka muskelmassan.

Eftersom det är världens tråkigaste väder idag ska vi åka till Farsta C och shoppa lite. jag ska köpa ny bikini till Turkietresan.

Trevlig tisdag!

Tillbaka

Publicerad 2010-05-24 16:35:19 i Allmänt

Efter en mysig eftermiddag/kväll med grillning hos Cathrin igår, är vi nu tillbaka i storstaden igen.
08.34 gick vårt x2000 i morse. Resan gick bra. Gabbe var över allt, upp, ner, fram och tillbaka men tillslut somnade han i min famn.

När vi kom hem fick vi en förfrågan om att följa med på såmgstund till öppna förskolan i Midsommarkransen. Det var verkligen mysigt. En skön promenad dit. Jättemysig kvinna som jobbade där, det kändes så kärleksfullt. Mycket barn var det och en bra blandnig av mammor och pappor. Dit ska jag definitivt gå igen!!
De öppna förskolor jag varit på tidigare har det ibland varit svårt att komma in i "gruppen" eller hur man ska säga. Man känner sig lätt lite ensam och förvirrad när man kommer dit med sitt första barn på ett helt nytt ställe där man inte vet vad som händer eller hur det går till.
Men som sagt här var det mysigt värre:)

Nu ska vi nog in på Ica en sväng..Hörs senare...Kram

Regnet

Publicerad 2010-05-23 10:19:53 i Allmänt

Regnet bara öser ner. Känns skönt att vi passade på at vara ute igår. Jag hann både med en liten joggingtur och en promenad med Gabbe i vagnen. Idag blir det till att vara inomhus.

På eftermiddagen ska jag till en kompis här i stan. Vi ska grilla ( tur att de har altan)

Gabriel utvecklas och det händer saker hela tiden, så som det är med små barn. Nu tycker jag det är lättare att lämna honom en stund med hans mormor eller morfar. Han blir inte ledsen om jag lämnar rummet. Känns som om han lämnat en separationsfas bakom sig.
 Vi har en gammal gammal persierkatt här hos mina föräldrar och den älskar han att klappa på ( läs nypa) så man måste var där och kolla annars kan Gabbe nästan bryta ryggraden för han är så hårdhänt och katten så klen.

Nu ska jag läsa en stunde medans lilleman sover sin förmiddagslur..

Skön söndag!!


Bollnäs

Publicerad 2010-05-21 20:13:28 i Allmänt

I dag har jag varit ner och gjort stan. Köpte en fin väggbox att ha post i på Sussis harmoni. De har otroligt fina saker där så har du vägarna förbi Bollnäs så tycker ja tt du ska gå in där och kika runt.

Jag och mamma tog även en kaffe på Cafe krokanen.

Nu på kvällen har jag varit ner och kollat runt i ett hus här i Eriknäsbo som min kusin och has sambo hyr. De har fått de väldigt mysigt och en väldigt lantlig känsla.
I sådana stunder så slår mig ofta frågan om vart jag vill bo och till vilket pris? Här i stan får man ju ett stort hus till bara en bråkdel av det pris vi gav för våran lägenhet. Samtidigt vill jag inte bo på ett sådant litet ställe, jag gillar att vara anonym, kunna gå på stan utan att träffar någon man känner. 
Men jag är så sugen på att ha ett hus. Tänk att öppna dörren och släppa ut Gabbe på tomten.
Vinner jag på lotto så köper jag mitt dröm radhus eller villa:)

Nu ska jag kolla på talang...

Hetta

Publicerad 2010-05-20 20:21:29 i Allmänt

Vad är detta? Som att vara i tropikerna? De har varit äckligt, fuktigt varmt här i dag.
Jag var ute ch sprang på förmiddagen och det var så himla kvavt ( svårandat) Löprundan gick bra men som sagt det kändes som man är utomlands.

Annars har vi inte gjort mycket idag. Lekt omkring och umgåtts med släktingar. Tyvärr blir det dåligt med kort upplagda nu när jag är här. Jag ska göra ett försök och se om jag kan få till något.


Kram så länge...

Bollnäs

Publicerad 2010-05-19 20:16:27 i Allmänt

Så, nu var vi här på landet igen. 07:58 imorse lämnade jag och Gabbe Stockholm mot Bollnäs.
Tågresan gick fint, lite lek och sen somnade lilleman.

Här hemma har vi umgåtts med mormor och morfar och sen varit ut och tittat på de söta lammungarna. Gabriel var lite skeptisk, han började gråta när vi kom in till fåren. Det är inte lätt att komma ut i bushen.

De har varit så skönt  för jag har suttit ner och läst idag något jag inte gjort på länge. Har blivit riktigt fast också. Bra kriminalroman. Spännande.

Trevlig onsdag!!

Tidig tisdag

Publicerad 2010-05-18 11:37:07 i Allmänt

Imorse hade jag ställt klockan på ringning 06.45. Gabriel väckte mig dock några minuter tidigare, men en hyfsad nattsömn fick jag ändå. Jag har fått en bra start på dagen. Hade bokat in mig på en shape pass 07.30.
Puh vad jobbigt det var, jag tränade inget förra veckan när jag mådde så där illa. Nu är illamåendet borta. Det var nog lite nervositet och stress inför bröllopet och lite annan jobbstress som börjar komma över mig.
Men nu är det borta och det var väldigt skönt att träna igen.

Igår hade vi en väldigt mysig dag i parken tillsammans med Malin och lilla Hugo.


Nu ska vi snart gå och hämta mitt och Gabriels pass. Sen blir det lite grillning.

Trevlig tisdag!



Bilder från helgen

Publicerad 2010-05-17 18:44:06 i Allmänt

Jag var för snabb i fingrarna i förra inlägget här kommer fler bilder från helgen.



De vackra brudparet i kyrkan.


Jag i festlokalen ( kikandes på menyn)

De otroligt vackra brudparet! De var så fina så man kunde knappt sluta titta på de.
Somsagt en helg fylld med varma fina känslor.

Tillbaka!!

Publicerad 2010-05-17 18:33:29 i Allmänt

Nu är vi tillbaka efter en fantastisk helg i Malmö. Mycket kärlek, god mat, vackra människor och goda vänner. Det ända som inte var så strålande var vädret. Nere i skåne var det tyvärr 10 grader och regn.

Vi kom ner till Malmö på froedagskvällen vid 18. Då träffade vi min kusin ( som vi bodde hos ) Hos de mös vi underkvällen och Gabriel aklimatiserade sig inför barnvakteriet på lördagen.

På löradgen åt vi frukost och sen började vi sakta men säkert göra oss bröllopsfina. Jag var jättenervös inför solona i kyrkanoch hade svårt att äta något mer.

Kl 14:00 skulle jag träffa kantorn i kyrkan och öva inför vigseln kl 15:00.
Jag och Tomas fick skjuts dit och de tog då med sig Gabbe vidare påshoppingstråt:)
När jag övade kände jag mig så rör och blev helt plötsligt nervös för att jag skulle börja gråta. Men det var nog bra att jag blev lite rörd närjag övade fördå hade jag de gjort. Sen stålsatte jag mig och körde på. De gick jättebra. Brudparet var nöjda och de var huvudsaken.


Jag repar tillsammans medden duktiga kantorn.

3 dagars paus....

Publicerad 2010-05-13 14:27:35 i Allmänt

Imorgonbitti åker vi ner till Malmö för bröllop:) Det ska bli så kul men också lite nervöst eftersom jag ska sjunga solo i kyrkan. Det kommer iaf bli en bloggpaus i tre dagar när vi är där nere och lajar runt.

Vi återkommer på måndag! Trevlig helg allihopa!!!



Narr

Publicerad 2010-05-12 20:01:53 i Allmänt



Här sitter min lilla narr och smaskar på en krok efter en jobbig promenad:)

På förmiddagen har jag och gabriel varit och fixat pass. Det var inte så lätt att få Gabriel att titta rakt in i kameran. De blev några omtagningar. Gabriel fick sitta i mitt knä och emellan oss skulle det klämmas in en vit plastbricka så att inte jag syntes. Lätt... Han tyckte ju att de plastunderlägget var jättekul och vill titta bak och ta bort de.
Men nu har knört förhoppningsvis snart ett pass. Tänk att han ska ha det tills han är 5år. Så gulligt när man ser att det står att han är 73 cm i passet.

Sjukt trött

Publicerad 2010-05-11 16:32:56 i Allmänt

Vad hände?  Jag har varit såfruktansvärt trött dessa dagar sen den lilla kräkinsidenten i lördags. Nej jag är inte gravid!!! Hade jag inte vetat bättre hade jag baskemig trott det, samma symtom. Sjuklig trötthet och illamående.
Det kanske bara är någon liten bacill som slagit an och byggt bo i min kropp. Ett tag igår kändes de ju bättre men sen kom allt tillbaka igen.

Idag har jag iaf pallrat mig ut på en promenad med grannen och försökt öva lite på bröllopslåtarna inför helgen. Gabriel hjälper till att spela så resultatet blir sådär:)

Mammas säng

Publicerad 2010-05-10 20:15:11 i Allmänt

Lilla gubben! Jag brukar stänga dörren och om det går låta honom somna själv. Ikväll blev det efter lite gnäll tyst.
När jag nu ska titta till honom ser jag att han har flytt upp till min säng och somnat pladask..lilla älskling..

Bättre

Publicerad 2010-05-10 17:54:25 i Allmänt

Åh idag mår jag mycket bättre. Känner mig som männsika igen.  Gabriel sov sjuk bra inatt från 19:00-04:30 utan att vakna en enda gång:) För oss är det rekord.

På eftermiddagen har vi varit på en jättemysig öppen förskola vid Bleckhornsparken. Var där med 2 mammor ur föräldragruppen. Vi kom dit lagom till sångstunden och stannade undefär en timme till. Det ligger så fint med lekplats med getter och små lamm som går fritt, såhär i storstaden känns det super med lite djurliv.

Nu ska jag myspysa lite med Gabbe innan han ska sova.

Trevlig måndag!

Blääää

Publicerad 2010-05-09 19:42:46 i Allmänt

Usch och fy. Igår när vi kom hem från Sickla började jag känna mg konstig. Illamående, yr, orkeslös.
Låg i soffan under kvällen och försökte ignorera det och åt som vanligt.
Efter ett tag kände jag bara för att gåoch lägga mig. Försökte somna men illamåendet stog mig upp i halsen. Så..ja efter ett tag var jag tvungen att lägga en pizza.
Usch jag har inte kräkts sen i början när jag var gravid med Gabbe. Matförgiftad? Utmattad? Magsjuka?
Ja jag vet inte men Gabriel och Tomas är det inget fel på.
Idag har jag haft pyjamas hela dagen och förutom min nattsömn sovit 4h. Så skönt att få sova mycket! Behövs!
Imorgon hoppas jag vakna upp och känna mig på topp igen.

Det positiva med att vara sjuk är att man uppskattar att vara frisk!!

Semesterresa

Publicerad 2010-05-08 16:39:54 i Allmänt

Jippie!! Nu har v bokat en semesterresa, en vecka på all inclusve i Turkiet. Ska bli spännande och lite läskigt att åka med lilleman men någongång måste vara den första. Alla tps från erfarna föräldrar och andra mottges gärna.

Idag har vi varit i Sickla köpkvarter och shoppat. Jag har handlat skor till bröllopet nästa helg. Vanliga lite finare sandaler som kan användas under resten av sommaren också.
Gabriel har fått en swimsuit till Turkresan och en fin solhatt som den äkta turist svennebanan han kommer vara.
KOlla...


Blev väldgt glad att det var gratis toaletter på köpcentret. Det är guldvärt.
Stora skötrum och amningsrum dessutom. Annars blir man ju runerad en annan springer på toa en gång i tiimmen.
Här sitter gulle och väntar på maten


Blondie igen

Publicerad 2010-05-07 14:38:18 i Allmänt

Idag har jag varit hos min frisör tillika goda vän Åsa. Så skönt att fixa till mitt trassel. I höstas gjorde vi mörka slngor i mtt hår och nu har vi i omgångar kämpat för att ta bort det. Mitt hår är väldigt skört så det får samtidigt inte vara något starkt som sliter på det stackars fjunet.



Det är sådan lyx att få gå till frissan tycker jag. Läsa skvaller, dricka kaffe, få hårbottenmassage och fixa det som fixas skall.

Trevlig fredag!

Bra dag

Publicerad 2010-05-06 17:53:48 i Allmänt

Nu är vi hemma iallihop efter en tur runt om stan.
Min morgon var inte så pjåkig. Man ska vara glad att man har en stark kropp som är hel och att man kan börja morgonen såhär


På eftermiddagen har vi varit på jobbet och hälsat på. Hela familjen var med. Gabriel var populär, han var en glad knört. Tomas är ledig nu hela helgen, så nu ska vi umgås.
Vi är så sugna på att ta en sista minuten tillsammans i sommar. Satt och kollade på ett jättefnt hotell i Turkiet. All inclusiv, massa olika pooler, barnvänligt, gym, turkiskt bad. Åhh jag blev så sugen. Bara vara och ligga och slappa.



Superknört:)

Trevlig torsdag!

Uppdatering Gabbe

Publicerad 2010-05-05 13:00:43 i Allmänt

Nu har vi varit på 8 månaderskontroll på Bvc. 10, 5 kg och 73 cm. En superknört helt enkelt!
Sköterskan kollade även hans ögon och ett litet test på om han stoppade saker i munnen. Hon gav honom en leksak som han stoppade in direkt och det var de som var meningen. Barn upptäcker via munnen och det skulle varit onormalt om han INTE vill ha in saker i munnen.

Sen tog jag och gabbe en promenad. På väg hem gick jag in på Sats för att träna en sväng, och läma Gabriel på minisats. Jag tog ett kort träningspass, jag ville så gärna hämta gabriel utan att de ropade på mig och idag gick det bra. 35 minuter!




















Mellis

Publicerad 2010-05-04 18:52:38 i Allmänt

Nu kan jag och Gabriel äta samma Mellis. Naturell yoghurt med lite olika frukt! De behöver inte längre vara helt mixat och slätt utan han klarar små bitar ( dock inte för stora  då får han kväljningar)



Hurra, det gick ganska bra på minsats idag. Jag hann spriga 5km och göra 3 styrkeövningar. Tänkte precis gå och hämta honom när de ropade i högtalarna. Men 50 minuter får man vara supernöjd med!

Ska göra ett försök till imorgon!



Öva

Publicerad 2010-05-04 09:45:51 i Allmänt

Strax tänkte jag ta och bege mig till Sats för att träna. Ska göra ett nytt försök att lämna in Gabriel på Minisats. Var nästan 2 månader sen han var där sist, och då gick det ju inte så bra. Jag hoppas det går bättre denna gång.

Nästa helg ska vi ner till Malmö och gå på bröllop. Då ska min kusin vara barnvakt, så jag känner att jag måste öva Gabbe på att bli bortlämnad.

Håll tummarna att det går bra! Återkommer...

Besök

Publicerad 2010-05-03 17:37:24 i Allmänt

Idag har vi varit och besök en kollega till mig som fick barn nu i april. De är så små!Man glömmer sjukt snabbt, dessutom fäller man alla kommentarer man aldrig trodde man skulle fälla. Typ, att tiden går så fort, att man glömmer hur små de är när de föds. Vad de har växt osv.
Var iaf jättetrevligt att träffa de. Storebror i familjen är 2,5 år och han såg Gabbe upp till massor.

Någon som blivit Stor är ju vår lilla knört som idag blir 8 månader. Nya smaker på barnmaten kan nu testas:)
Jag tycker det är väldigt skönt att skära ner på amningen. Min kropp blir snart min egen igen.
Nu ammas Gabriel 2 ggr om dagen morgon och kväll. Vi får se hur länge jag kommer hålla på, det har och göra med hur länge han är intresserad också.

Ikväll får man se UNDERBARA Maria Montazani igen. Hon är bara för underbar...Säger bara "Du gamla du fria du självögda nord"

Trevlig kväll..

Tropisk morgon

Publicerad 2010-05-02 09:35:23 i Allmänt


Så. Nu är vi snart redo att ge oss ut i solen. Börjademorgonen med en tropisk smoothie med annanas, vattenmelon, mango,banan, kokosjucie och naturell yoghurt. Smakar verkligen utomland frukost buffe. Fräscht och läskande.

Nu ska jag försöka mig på att jogga lite med vagnen. Det tråkiga är att det alltid är så mycket folk ute på söndagar så det är svårt att komma fram. Men någongång ska man väl prova det också.

Första maj

Publicerad 2010-05-01 22:28:21 i Allmänt

Ja ingen demonstration för oss idag. Gårdagen hos Malin var jättemysig. Lagade lax i ugn med rotfrukter och Gino till efterrätt.( Frukt i ugn med vit chocklad)

Barnen somnade som de skulle i tid och vi kunde sitta i soffan och smutta på lite portvin, kaffe och bara prata. I allt mammaliv är det så skönt att vissa stunder bara vara vuxen och få vara Katarina.Det var mycket skratt, jag hade nästan träningsvärk i magen. På tunnelbanan på väg hem var det jag och 16 000 överförfriskade tonåringar. Glad att slippa den tiden.

Nu kallar sängen. Hörs imorgon. Kramar

Om

Min profilbild

Katarina

Småbarnsmamma. Utbildad hälsoutvecklare som brinner för välmående och hälsa. Skriver om mitt liv och att hitta balansen i vårt ganska stressiga liv. Men med glädje och entusiasm kommer man längre!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela