Hälsokatten

Följ med och inspireras av hälsa, träning, mammaliv och annat smått och gott i livet!!

Kompisar

Publicerad 2010-02-28 18:12:14 i Allmänt

Åhh vad mysigt vi haft idag. Gabriel och hans 1 år äldre kompis Lova har lekt och lekt hela dagen. Det är så kul att se hur de har utbyte av varandra.

När han som bäst satt och bet på en bitring upptäckte vi små piggar i underkäken. Tänderna är på väg!!! Han har ju greglat ca 1 liter om dagen sen han var 2 månader så det var på  tiden att de ville komma fram:)

Nu har han precis ätit potatis och broccolipure och nu ska vi strax ta och sätta på pyjamas och börja förberada sänggående.

Sov gott alla vänner därute!

Sim

Publicerad 2010-02-28 08:59:45 i Allmänt

Nu ska vi strax iväg på baysim. Ser framemot det varje gång eftersom Gabriel tycker de är så skoj. Sen ska jag och Gabbe ut och leka med Sara och Lova det längtar vi efter:)
Hörs senare..

Att göra ingenting

Publicerad 2010-02-27 13:06:17 i Allmänt

Idag gör jag ingenting. Är bara hemma, sitter i soffan, leker med Gabbe. Skulle vilja gå ut en sväng men vädret är såååå tråkigt. Har dammsugit och moppat golvet. Kanske ska baka lite.?? Igår gjorde jag dessa goda dinkelmuffins med mosad banan, honung, valnötter, kesella och solroskärnor från ett recept i Fitness. Jättegoda till kaffet som ett mellis.

Sitter och skrattar lite för mig själv och tänker på Solsidan från igår. Så himla bra!

" Du sa schass till mig ".....

Och just de att man är i så utsatt och känsligt läge när man är gravid och vet inte alls egentligen vad man kommer behöva, så en amningsfåtöj för 16 400 kanske kan vara något:)

Go unge

Publicerad 2010-02-26 18:03:04 i Allmänt

Det gick jättebra att bli fotode. gabriel charmade fotografen och var på strålande humör nästan hela tiden. Blev väldigt många fina bilder, men jag hade bestämt innan att jag bara fick köpa 1 bild.


Tycker Gabriel ser så mysig ut på den här bilden. Lite dregel runt munnen gör den bara mer bäbismysig!!:) Så den fick det bli.  Köpte en fin ram och framkallade den direkt, så fick pappa en liten present när han vaknade.

God morgon fredag!

Publicerad 2010-02-26 09:20:25 i Allmänt


Min hemjorda latte med kanel på toppen!
Nu är det fredag igen och jag och Gabriel har 3 lediga härliga dagar framför oss. Ingen träning inget planerat bara ta dagen som den kommer. Nu på morgonen ska vi iväg och bli fotograferade på Modelhouse. Ni vet ett sådant där företag som stylar en och knäpper fina kort och sen får man kolla om det är några man vill köpa. Är ingen köptvång. Tänkte att det var en bra ide at ta med Gabbe så kan vi chansa och se om det blir några fina kort på oss tillsammans.

Eftermiddagslur

Publicerad 2010-02-25 13:57:29 i Allmänt

Nu är jag ensam i vaket tillstånd här i lägenheten. Tomas sover. Knörtis sover och katterna sover. Kanske ska ta mig en lur jag med, verkar skönt:)

Efterlängtad lunch

Publicerad 2010-02-25 12:21:56 i Allmänt

Nu smakar det mycket bra med lunch. Jag är stormhungrig. Blev 35 minuter på löpbandet. Gabriel sov sig igenom hela Sats besöket, jag hann t o m duscha när vi kom hem innan han vaknade.

Blev 2 matlådor till min hårt arbetande sambo också, och en till mig själv. När man väl lagar brukar jag göra så det blir matlådor att antingen ha i kylen eller frysen.  Nu ska jag leka lite med masken Gabriel:)

Torsdag

Publicerad 2010-02-25 08:57:12 i Allmänt

Jag har precis ätit gröt, toast och kaffe. Vid 10 ska vi dra oss mot sats( MiniSats öppnar då).  Är han vaken fram till dess somnar han bergis på vägen dit och då kan  kan man ställa ner vagnen där och de kan fortsätta sova.

Det var alldeles för spännande att vara med på kören igår så han kunde inte somna.
Nu blir det lite nyhetsmorgon i soffan innan det är dags att byta om och ge sig iväg.

God morgon!!

Solig onsdag

Publicerad 2010-02-24 12:52:46 i Allmänt

Vad härligt med lite sol! dagarna har blivit 30minuter länge från förra veckan. Älskar att kolla på solfilmen så här på vårterminen. Dagarna blir bara längre och längre. Underbart.
Börjar verkligen längta efter våren nu, har varit en extrem vinter. Här fick man för att man köpte en liten och smidig vagn, brukar ju inte komma så mycket snö i Sthlm. Haha. Jag och Gabbe har fått ploga oss fram vissa dagar. Längtar efter barmark och morgonpromenader och jogg längt Södermälarstrand!!

Nyss hemkommen från en Shapeklass. Nu är det dusch, tvättstuga och sen ikväll kör på schemat.
Tomas börjar jobba ikväll. Så nu är det jag och gabbe 24/7 i 5 dagar ( nästan iaf ) Tomas jobbar ju 12h pass så han gör vad han kan får att få umgås med oss.

Nej nu ska jag duscha och få lukta gott ett tag!

Inte tänka negativt

Publicerad 2010-02-23 19:40:35 i Allmänt

Ok. Har ju som ett personligt mål i år att övervinna min mentala spärr,och kunna springa, och njuta av det.
Idag när jag stod på löpbandet såkommer jag på mig själv att hela tiden tänka  fan vad jobbigt, jag kommer aldrig klara springa milen, fan vad jobbigt!
Med den inställning kommer man inte långt. Tänk om jag ist tänkte " De här kommer jag att fixa, såklart!
Om man alltid säger till andra och sig själv att man inte kan,då kan man inte heller. Då blir det en sanning.

Nu ska jag börja tänka " Tjejmilen, vilken messträcka, nästa år springer jag maran:)

En strimma hopp

Publicerad 2010-02-23 11:12:58 i Allmänt

Just nu känner jag mig uppfylld och känner hopp om framtiden. Hoppas det kan hålla i sig. Under min mammaledighet har det tittills flygit mycket tankar om jobb,jobb och åter jobb. Skulle vara så fantastiskt att få jobb inom hälsoområdet. Trivs b ra med min nuvarande arbetsgivare också, men jag vill så gärna få användning av min utbildning och jobba med att coacha människor till bättre hälsa!

Är klar med mitt CV och personliga brev nu, så när det dyker upp kommer jag att skicka in. Vet att det är svårt att få jobb, arbetsmarknaden är snäv. Men känner man hopp är det alltid lättare.

Nu ska jag och Gabriel leka lite här hemma, medan Tomas ska iväg på undersökning.

Trevlig Tisdag..:)


Små paket i brevlådan

Publicerad 2010-02-22 15:10:15 i Allmänt

Fick en prenumertionspremie och nyaste numret av Fitness. Oftast kan man få rätt fina och bra premier men det gäller att komma ihåg att säga upp tidningen sen, om man inte vill ha den vill säga.

Nu har jag äntligen fixat prenumeration på Fitness, har tyckte att det varit lite dyrt men nu fick man ett helt extra år på köpet. Mycket bra.


Blev ingen luchdejt. Hon kom inte fram i kaoset, kunde man ju räknat ut. Ist har vi varit till Babyproffsen och fixat lite med vagnen och slängt skräp sen helgen.
Ikväll ska jag gå på Shape, ska bli skönt. Gick alltid på den klassen under förra våren. Nostaligi!!!
Trevlig måndag!


Stanna inne

Publicerad 2010-02-22 09:00:26 i Allmänt

De uppmanar på nyheterna att stanna inne idag! Tycker synd om alla stackare som sitter och väntar på tåget och inte tar sig någonstans. Här i stan verkar tunnelbanan knappt gå heller.
Har en lunchdejt här på Söder kl 12, skönt att man kan gå. Iof har det varit ganska tungt att ploga sig fram med barnvagn de sista veckorna, men skraoar de bara trottoaren så ska det nog gå.

Nu sitter jag i soffan och väntar på att Tomas ska komma med smoothie, kaffe och toast:)

Irri

Publicerad 2010-02-21 15:31:07 i Allmänt

Tyvärr är mitt tangentbord segt och det fattas bokstäver ibland när jag publicerar. Ska skriva långsammare så det inte fattas bokstäver i fortsättningen. Irri.

Döpt

Publicerad 2010-02-21 14:33:25 i Allmänt

Då var det gjort. Nu är Lars Gabriel Tomas Bäcklin döpt.  Det här har man förberett och ordnat för ett tag. Är glad att det blev lyckat, att tårtan räckte och att släkten kom fram trots det hemska snävädret.
Låg vaken och hade så svårt att somna natten mot lördag  (blev inte bättre av att vi hade 3st sovgäster som snarkade högt) Man tänker på et man ska säga, göra, duka fram, inhandla osv. Blev nte så mycket sömn men det kan man klara, br att plocka frm extraresevn för en dag.
Jag och mamma var i lokalen på förmiddagen och dukade och fixade. Dopgudtjänsten var kl 12:00.

Tack Julia och Lovisa för all hjälp med servering, påfyllning mm.
Tack Lisa och Sars för den vackra sången i kyrkan. Ett minne för livet.

kl 17:00 var vi hemma och hade städat klart. Kan lova att jag var bra trött då. Stackars Gabriel hade även han huvudet fullt av inrtyck och svårt att somna på kvällen.

Även fast vi blev rätt många tillslut var det flera som vi inte bjöd, tog släkten och vänner i stan. Ni som bor längre bort får komma på bröllop ist och jag hoppas ni inte tar illa upp:)

Här kommer lite bilder från dagen.

Bilderna kom i lite omvänd ordning.

Done

Publicerad 2010-02-19 12:54:50 i Allmänt

Kärleksmums färdig!!


imorgon blir en bloggfri dag, kommer ha fullt hus och fullt upp. Kommer bilder på söndag. Nu hoppas jag att det blir en bra dag imorgon! önskar er alla trevlig fredag!!

Fredag

Publicerad 2010-02-19 09:59:00 i Allmänt

Nu har jag duschat och ska strax bege oss ut i snöyran. Det blir ingen lång tur, ska gå till församlingslokalen och hämta nyckeln inför morgondagen. sen när vi kommer hem ska jag baka mockarutor till 50 pers:)

Återkommer senare..

Rutiner

Publicerad 2010-02-18 19:14:43 i Allmänt

Min älskade lilleman har skaffat sig riktigt  bra kvällsrutiner.Somnar nästan alltid kl 19( Hoppas att det kan hålla isig). Nu när han börjar bli stark i kroppen kränger han runt i sömnen. Igår låg han och sov i den här fina posen

Knästående med vriden överkropp, ny yogapose?

Åh jag älskar verkligen att det finns så bra svenska medaljhopp i OS. varje kväll har det ju vart nagelbitare här i soffan. Ikväll skidskytte!

Fick förresten en smickrande förfrågan idag, om jag vill sjunga på en kompis bröllop.
De gör jag gärna, vad fantastiskt att få vara en del av deras dag.

Tungt flås

Publicerad 2010-02-18 13:20:24 i Allmänt

Fy sjutton vad jag tycker det är pissjobbigt att springa! Men SÅ nöjd jag känner mig när jag plågat mig igenom ett löppass. I dag sov Gabriel när vi Kom till  Sats så han fick fortsätta göra det. Höll alla tummar att det skulle gå bra om personalen tog upp honom när han vaknat. O JA den här gången fick jag träna klart! Skönt. Varje minut är så mycket värd.

Nu har jag dammsugit och lilleman har suttit så snällt och kollat på!
Imorgon kommer morbror, mormor och morfar! Jippi..

Kläder

Publicerad 2010-02-17 18:32:11 i Allmänt

Hade väldigt mycket olika tankar om vad jag skulle kunna ha på dopet innan jag åkte iväg. Ändra så har jag leggings och då köper jag nån tunika, eller klänning kanske, eller en fin blus och kjol, eller...Ja det var inte riktigt lätt. eftersom pengarna inte växer på träd för tilfället vill jag kunna använda det vid fler tillfällen. A och O är att jag känner mig bekväm.
Resutatet blev iaf en helvit tröja och en blommig sjal. Bild kommer på lördag. Enkelt men snyggt.
Träffade Mailn som fick vara lite smakrådnär jag hde provat mig svettig och inte kunde bestämma mig.

På eftemiddagen har jag bakat biscotti tills på lördag. Lite nybörjarbiscotti. Första gången jag bakade de. Men goda var de iaf.

Nu är det läggdags för knört...

God morgon!

Publicerad 2010-02-17 09:56:53 i Allmänt

God morgon onsdag! Nu ska vi ta och bege oss till Liljeholmen och hoppas på att mamman hittar något fint att ha på sig på dopet. Ögenen på gubben är trötta nu så han somnar nog skönt i vagnen.

OS guld

Publicerad 2010-02-16 15:37:23 i Allmänt

Åhh vad härligt inspirerande med en sån Idrottstjej som Charlotte Kalla. Var helt fullt på löpbanden idag när jag var och tränade, kanske lämnar hon inspiration efter sig. För mig gör hon det. Skyrka, snabbhet och fullt av djävlar anamma, de måste man ha för att ta träningen till nästa nivå!! Och självklart tycka att det är roligt och det verkar hon tycka.

Idag har vi beställt tårtorna inför dopet. Imorgon ska jag handla och baka. Kännslite rörigt i hjärnan nu, jag hoppas jag inte glömt något inför lördagen.

Idag har jag anmält mig till Hälsomorgon på Blueberry. Frukstbuffé, provsmakning och föreläsning:) även det inspirerande för kropp och själ. Något att se framemot i marsmånad.

Ikväll fortsätter ju guldjakten på skidskytte! Jag tycker det är såå kul att titta på idrott och speciellt OS, VM och liknande stora arrangemang.

Idag är det fettisdagen, tyvärr tycker inte jag om mandelmassa så jag får operera min semla innan den stoppas i munnen. Får se om det blir någon idag, annars vet jag att det blir till helgen;)

Fullspäckad dag

Publicerad 2010-02-15 19:24:05 i Allmänt

Idag har jag haft lite egentid:) Har varit hos frisören. Blev jättefint, en blondare ton men något som är skonsamt för håret då mitt hår är väääldigt skandinaviskt och skört. Under amning och efter graviditet kan ju hårets kvalite ändras mycket.

Sen har vi varit hos fina Malin som fyller 29år idag. Lite fika och mysigt umgänge.
Efter det var vi och tittade på församlingslokalen där dopetkaffet ska vara och träffade prästen.
Prästen kändes väldigt bra, något jag tycker är viktigt när det är ett dop. Vissa kan vara väldigt högtravande.
Jag hoppas det blir en bra dag och att man kan slappna av( Lätt att man springer och yrar och fixar när man håller i trådarna själv)

Nu måste jag kolla på OS. Heja Charlotte Kalla!!

Alla hjärtans dag

Publicerad 2010-02-14 15:38:14 i Allmänt

Mysig dag med min älskade lilla familj. Först babysim. Idag fick de åka lite i badringar. Sen har vi ätit brunchpå Nordic light hotel. Mysigt, mysigt. Gabriel är helt exalterad när man äter, han vill också ha!! Så det vara bara att mosa lite banan till honom för att vi skulle kunna få lite matro;)

Önskar er alla en mysig kärleksfull Alla hjärtans dag!

Snabbvisit

Publicerad 2010-02-13 18:22:08 i Allmänt

Idag har vi varit och snabbträffat mormor och morfar som är på bussresa fram och tillbaka över dagen. Deras första stopp var brunch på Hasselbacken så då passade vi på att åka dit en sväng och träffa de. Fick ett gulligt Alla hjärtansdag paket ( fin ljusstake) av mormor/ mamma/ svärmor!
Blev ingen brunch för oss(den spar vi till i morgon) men vi satte oss i lobbyn och åt lite lunch.  De överlämnade dopklänningen som Gabriel ska ha nästa helg (har blivit lite nervösa att han växt så mycket att den blivit för liten, så bäst att kolla)

Gabriel har ätit hemlagad morotspure. Det var gott!

Nu ska vi kolla melodifestival och självklart OS!! Gud vad trevligt med 2 veckor sport.

Trevlig lördag

Fredagsmys

Publicerad 2010-02-12 16:56:21 i Allmänt

Ja äntligen är familjen samlad igen! Tomas är hemma från teambuildingen och jag har fått gå i väg och träna i lugn och ro. Lyx! Ikväll blir det bara bara myyys med Lets dance och Solsidan på tvn och fläskfile på faten. Gott!!
Trevlig fredag alla!!

Mysig dag

Publicerad 2010-02-11 19:23:19 i Allmänt

Nu är vi hemma och har ätit och lilleman sover efter en mysig dag med lek och goda vänner. Vi har pratat mammaliv och åter mammaliv. Härligt med så fina vänner och fina underbara mammor!

Lite kvällsmys i soffan...

Lunchdejt

Publicerad 2010-02-11 09:36:14 i Allmänt

Iidag ska vi på en liten utflykt  till Täby och hälsa på en kompis. Vi blir 3 mammor och 3 småttingar. Skönt att komma iväg och göra något med gabriel, han är som sagt inne i en fas när han är missnöjd med mycket här hemma, vill ha stimulans och det ska hända något hela tiden.
Nu sover han en sväng innan vi ska ta oss tillLiljeholmen för fortsatt bilfärd mot Täby.
Mysigt:) Det är inte illa att vara mammaledig...

Vaccination nr 2

Publicerad 2010-02-10 15:41:29 i Allmänt

Nu har vi var på föräldragruppträff och efter det vaccinationsspruta samt vägt och mätt lilleman. Eller liten och liten 9 kg och 69,5 cm!!
Stackarn bröt i hop av spruta nr två, den gör tydligen ondast. Tur att barn glömmer fort 2minuter senare var allt bra igen.  Pratade om mat och introduktion av mat på föräldraträffen. Börja med rotfrukter, ta en i taget osv.
Vi började ju med banan..men det går nog bra det också:)

Idag fick jag inte träna för gabbe. Efter 5 minuter ropade de på mig i högtalarna. Han vill så mycket och är frustrerad över att inte kroppen vill samma sak, så han låter som en gremling och gnälller och gnälller och ingenting är bra. Så vi fick gå hem igen:( Jag fick köra lite med mitt gummiband här hemma ist.

Ikväll är det kör som gäller...

Frukost

Publicerad 2010-02-10 08:05:00 i Allmänt

Nu äntligen är Tomas ledig 5 dagar. Tyvärr ska han åka på kurs mellan tors-fredag. Men ändå.
Nu har vi ätit frukost och Tomas ska lägga sig och sova lite innan föräldragruppen kl 13.
Jag och Gabbe ska till gymmet en sväng så det blir frid och fröjd här hemma.

Gröt med russin och mandlar. Smoothie med banan, jordgubb, hallon , blåbär, mango och naturell yoghurt.
Kaffe och toast:) Nu orkar vi träna!

Magknip

Publicerad 2010-02-09 14:00:08 i Allmänt

Sitter här i soffan med en liten plutt som är orolig och har ont i magen. Han är gnällig, inget är bra och man märker att han får kramper i magen. Usch stackarn, inge roligt när man inte kan hjälpa de så mycket. Har masserat lite och pumpat med benen. Vi har ändå varit skonade från magont och sjukdommar.
Fick ett tips nu från personalen på MiniSats, (Gick dit efter promenaden) hann springa nästan det jag skulle, innan de ropade i högtalarna.
-Kan Gabriels mamma komma till Minisats!!!
Iallafall fick tipset att messmör är bra om de har ont i magen, sätter tydligen igång systemet.
Nu hoppas jag att han kommer till ro och somnar lite snart, så han inte blir övertrött på kuppen. Ingen rolig kombo, magknip och övertrötthet...

 

Promenad

Publicerad 2010-02-09 08:41:47 i Allmänt

Nu väntar en promenad med grannen sen får vi se vad som händer efter det...

Gympa

Publicerad 2010-02-08 14:35:26 i Allmänt

Gick ganska bra på Satsbaby klassen. Gabriel var lite gnällig, men vi tog oss ändå igenom klassen.

Sitter och kollar upp lite roliga recept, Har ingen riktig matinspiration nu, känns som om man alltid lagar samma saker. Jag tycker det är väldigt roligt att laga mat, men ibland tar inspirationen slut. Vill hitta något som jag kan laga av det som finns hemma, så det inte behöver handlas något. Tips? ( inte för att ni kan veta vad vi har hemma, men tips i allmänhet:))
Gabriel är som en liten ål nu, kränger och rullar runt vart man än lägger honom. Han kämpar sig upp på alla 4 korta stunder och blir förbanad för att han inte kommer framåt.

God morgon

Publicerad 2010-02-08 08:51:59 i Allmänt

Sitter i soffan och kollar på trisskrapet med en gnälltrött Gabriel bredvid mig. Vi ska strax i väg på Satsbaby och få oss et träningspass tillsammans. Sen blir det bara en slö hemdag, känns skönt då det varit fullt upp nu några dagar..
Ny vecka nya tag...
Återkommer senare..

Gröt

Publicerad 2010-02-07 19:43:28 i Allmänt

Vad härligt att solen har visat sig idag, nästan så man får vårkänslor. Idag på babysimmet var det bara 3st så både jag och Tomas kunde vara med i vattnet. Skoj. Som vanligt tyckte han att det var skojsit.
På eftermiddagen har vi umgåtts med fina Julia. Druckit kaffe ätit hennes goda muffins och pratat.

Ikväll har Gabbe ätit sin först smakportion gröt. Smaskens, men det mesta kommer ju liksom ut igen

Simma lungt

Publicerad 2010-02-07 08:09:34 i Allmänt

Nu sitter vi i soffan och laddar för babysim. Gabriel har slumrat till igen och jag har preci svalt sista tuggan på frukosten. Idag ska jag ner i bassängen med honom för första gången, har varit Tomas de två första gångerna.
Efter badet ska vi hem till Julia och hälsa på:)
Hörs senare..

Sjung sjung sjung

Publicerad 2010-02-06 18:19:29 i Allmänt

Nu har magen, halsen och koncentrationen fått jobba. En väldigt givande heldag med kören. Gabriel har varit med hela dagen och det har gått SUPER. Han har suttit på min mage, lekt lite på golvet och pratat med några av de andra körkamraterna. Finns några famnar att lämna honom till. Han ser lite trött ut just nu så han somnar nog ovaggad ikväll. Jag ska titta på första deltävlingen i Melodifestivalen..spännande.
Trevlig lördag..

Soffan

Publicerad 2010-02-05 19:47:41 i Allmänt

Så var man fast i soffan igen med en liten kaffe och lite götta:) Träningen gick bra och Gabriel var nöjd med Minisats som vanligt.
På eftermiddagen har vi varit och lämnat gamla kläder till Stadsmissionen och handlat ( både på Ica och hemköp)

Jag har förberett mat inför mogondagen då vi har heldagsrep med kören mellan 08.30-16 (som en hel arbetsdag).Inte mat till hela kören utan bara till mig. Gabriel kommer börja sjunga barbershop innan han kan prata. Det kan ju vara roligt iof, som i kavlireklamen:)

Nu ska jag slösurfa vidare titta på Lets dance..

Fredagsmys

Publicerad 2010-02-05 09:01:56 i Allmänt

Sitter i soffan och jäser efter en god grötfrukost. Nu ska jag låta det här sjunka ner och sen ska jag och Gabriel bege oss till Sats för lite träning. Ska springa Intervaller idag, sen är träningen avslutad för denna vecka.
Hörs senare..

Hemdag

Publicerad 2010-02-04 11:33:50 i Allmänt

Just nu känns det så härligt att vara mamma. Gabriel blir mer och mer en egen liten individ och det händer saker hela tiden. Han upptäcker sin kropp, sin röst och tittar runt på omvärden.
Igår provade vi att duscha Gabriel i Bumbostolen, Det var toppen. Han satt och skrek av glädje och han är inte rädd att få vatten över huvudet.


Just nu håller vi på och fixar här hemma. Jag springer upp och ner i tvättstugan och Tomas borrar upp lite nya hyllplan och liknande i köket. Sovrummsväggen är vitmålad och klar.

Gofisen!!
Önskar er en trevlig torsdag!

 

Reka

Publicerad 2010-02-02 19:17:18 i Allmänt

Idag har jag och Tomas varit runt på Söder och rekat lite priser på olika tårtor inför dopet. Både smörgåstårta och efterättstårta. Vi har velat väldigt mycket fram och tillbaka ang vad vi vill bjuda på. Ett tag tänkte vi göra allt sjlva men sen kom vi på problemet med förvaring. Vi har bara en kyl och ingen som vi känner som bor jättenära, det kändes väldigt meckigt helt enkelt så det blir lite av varje både beställt och hembakt.
Vi har köpt mer vitfärg till sovrummet också så nu ska vi måla borta sista delen av den fula tapeten.

Gabriel är inte ensam om att vilja använda skötbordet i vår familj

Här äter han som attan på björnen på gåstolen.
Nu ska jag njuta av kvällen i soffan och kännamig stolt över dagen träningspass ( löpning) eftersom jag tycker det är så sjukt jobbigt,men nu ska jag inte ge upp. Snart kommer solen fram och man kan springa ute:)

Idag fick jag HoppHälsa i brevlådan så det kan kanske inspirera mig ytterligare

Trevlig tisdag!

Om

Min profilbild

Katarina

Småbarnsmamma. Utbildad hälsoutvecklare som brinner för välmående och hälsa. Skriver om mitt liv och att hitta balansen i vårt ganska stressiga liv. Men med glädje och entusiasm kommer man längre!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela