Hälsokatten

Följ med och inspireras av hälsa, träning, mammaliv och annat smått och gott i livet!!

Cirkusunge..

Publicerad 2009-08-06 21:18:54 i Allmänt

Imorse hade vi ju tid på specialistmödravården för ultraljud. Barnmorskan som tog emot oss var jättegullig ( som de flesta barnmorskor är) och kände först för att lära känna bäbisen lite som hon sa.
När vi sedan tittade upp på ultraljudsskärmen och hon satte makapären mot magen så låg han minsann rättvänd igen=) Alltså huvudet neråt. Man såg ansiktet och händerna och fingrarna som var precis framför ansiktet. Han låg och putade lite med läpparna sa hon. Man såg hjärtat och att han träningsandades. Barnmorskan sa att han visade alla sundhetstecken han borde fast han inte behöver, kändes så mysigt att få se honom nu när han är en hel och fullstor bäbis. Man såg att han var rund i ansiktet=) Jag längtar så mkt efter att få träffa honom..
Nu gäller det bara att han ligger kvar sådär igen...Man får hoppas...

Vi har fått svar från veterinären ang Donkeys urinprov. Blod i urinen, mkt kristaller och mkt bakterier blev dommen. Så nu blir det dyrt specialfoder från veterinären i 6 veckor+ pencilin. Suck..vad man offrar för sina djur. Men ändå bra att det är något man kan åtgärda själv utan att behöva ta in honom till veterinären igen, då blir man ju verkligen ruinerad.
Hoppas att han blir bra nu, han är iaf pigg.

Vilken underbart skön kväll det har varit, jag tog en promenad runt Långholmen och det var fullt med folk som picknickade, grillade och tog härliga kvällsdopp. Vädret verkar hålla i sig över helgen så det ska verkligen njutas av både dag och natt.

Kramar...

Kommentarer

Postat av: cathrin

Publicerad 2009-08-06 22:35:48

ha ha cirkusunge är då verkligen rätta ordet! Hoppas han stannar kvar nu då och inte sätter sej igen! kram

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-08-07 04:29:30

Skönt att kunna släppa oron både för katten och bebben. Ser fram emot att lata sig ordentligt i helgens sol medans man kan. Det var festligt att kunna se lite ansiktsdrag på lillkillen :)

Nu ska vi bara hitta ett lämpligt namn som passar.

Postat av: Johanna B

Publicerad 2009-08-07 21:44:50

hihi vilken rackare! nu får du säga till honom på skarpen att ligga still :)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Katarina

Småbarnsmamma. Utbildad hälsoutvecklare som brinner för välmående och hälsa. Skriver om mitt liv och att hitta balansen i vårt ganska stressiga liv. Men med glädje och entusiasm kommer man längre!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela