Hälsokatten

Följ med och inspireras av hälsa, träning, mammaliv och annat smått och gott i livet!!

Mina bäbisar..

Publicerad 2009-02-28 20:35:50 i Allmänt

Jag har ju faktiskt 2st bäbisar nu också inte mänskliga men ack så uppmärksamhets krävande. Här är mina bästa vänner som gärna sällskapar en i soffan och sängen.

Illamående..

Publicerad 2009-02-28 12:26:53 i Allmänt

Det här med graviditet och allt som händer i kroppen är verkligen facinerande. Jag har väl haft ganska tydliga "typiska" tecken på graviditet, nämligen illamående och trötthet. Tröttheten har avtagit nu men illamåendet hänger envist med fortfarande. Jag ska absolut inte klaga finns ju de som spyr dagarna igenom och är helt sängliggande, men efter flera veckor med konstant illamående blir det lite påfrestande. De som stimulerar mitt illamående är att träna. Ofta blir det mkt bättre så fort jag blivit varm. Jag är ju nu i vecka 14, så jag hoppas att det vill avta snart=)

Det här med träning under graviditeten är också ett kapitel för sig, som jag kommer skriva en del om här i bloggen. Lika så med mat, avd får man och vad får man inte äta??!!!!

Nu ska jag få i mig min lunch bestående av skaldjurssallad...

Fredag..

Publicerad 2009-02-27 21:44:40 i Allmänt

Fredag igen, veckorna går så fort. efter jobbet var jag på på Bodybalance, bra klass som är en blandning av  chi gong, yoga och pilates. Efter var det direkt hem till soffan, en stor matportion och kolla Lets dance.
Har en slapp helg utan något speciellt Ska försöka uppdatera och göra klart bloggen i helgen samt lägga upp lite bilder och organisera lite. vi hörs senare..

Välkommen till min nya blogg!

Publicerad 2009-02-24 14:39:42 i Allmänt

Som sagt välkommen till min nya blogg. En blogg som framför allt kommer handla om mig och min växande mage=)
Men oxå om mina stora intressen kring kost, träning och välmående.
Jag har ju haft en kort bloggkarriär tidigare, då jag under hösten bloggade som en av kandidaterna till Sveriges Lucia.
Men nu är lucia över och jag flyttar och står på egna ben..Haha

Återkommer senare....

Om

Min profilbild

Katarina

Småbarnsmamma. Utbildad hälsoutvecklare som brinner för välmående och hälsa. Skriver om mitt liv och att hitta balansen i vårt ganska stressiga liv. Men med glädje och entusiasm kommer man längre!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela