Hälsokatten

Följ med och inspireras av hälsa, träning, mammaliv och annat smått och gott i livet!!

Barnmorska..

Publicerad 2009-04-21 11:26:21 i Allmänt

Idag har vi varit på vårat andra besök hos vår barnmorska. Var på inskrivning 4 feb då var jag i vecka 11.
På ultraljudet den 6april var det en specialistsköterska så det var inte vår barnmorska. Men idag var det äntligen dax för besök nr 2. Förstföderska som jag är tycker jag att det är mysigt och trevligt att gå dit. Jag ser framemot varje tillfälle, det är skönt med någon som har kunskap man har ju mkt frågor och tankar som sagt.

Idag frågade hon först lite hur jag mådde. Stack mig i fingret för att kolla järnvärdet. Hade sjunkit från 126 (förra gången) till nu 116,  det dags för järntillskott. Sen var det mitt blodtryck samt att jag fick kissa på en sticka för att kolla om jag hade mkt äggviteämnen i urinen. MItt blodtryck var bra och jag hade inge äggviteämnen i urinen så allt såg bra ut.

Sen fick vi lyssna på lillens hjärtljud. Det var första gången. Ser lite roligt ut när kon ställer en makapär som ser ut ungefär som en liten kassetspelare bredvid mig med sladd och typ micronfon(hahah) som hon förde runt på magen och genom högtalarna hörde man lilla hjärtat slå..=)

Vi diskuterade även att vi nu snart ska börja anmäla oss till förberedningskurser. MKt kurser blit det, speciellt om man vi gå på andra en det som man "borde".

Nu ska jag jobba vidare...

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Katarina

Småbarnsmamma. Utbildad hälsoutvecklare som brinner för välmående och hälsa. Skriver om mitt liv och att hitta balansen i vårt ganska stressiga liv. Men med glädje och entusiasm kommer man längre!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela