Hälsokatten

Följ med och inspireras av hälsa, träning, mammaliv och annat smått och gott i livet!!

Cirkusunge..

Publicerad 2009-07-31 13:50:34 i Allmänt

Imorse hade vi ju tid på MVC igen, ifall vi skulle behöva beställa tid för vändningsförsök.  Barnmorskan både kände och kollade med ultraljud, och han har minsann snurrat tillbaka igen och ligger i säte. Alltså huvudet upp och stjärten ner, så nu har vi fått tid för vändningsförsök under nästa vecka. På torsdagen ska vi till Specialistmödravården för samtal och ultraljud och på fredagen utförs själva  vändningsförsöket.
Jag har ju haft några veckor på mig att tänka kring det här nu och bearbeta, men det jobbiga är fortfarande att man inte riktigt vet vad man ska ställa in sig på.
Barnmorskan rekomenderade mig att ta ledigt under fredagen och sa att det kan vara rätt omtumlade på många sätt, och det kan jag tänka mig. Så jag har faktiskt tagit semester den dagen. Nu ska jag försöka slappna av i det här och tänka positivt, det viktigaste är som sagt att han därinne mår bra.

Ikväll blir det lite grillning igen med kompisar. Härligt att det är helg!!!
Trevlig helg därute...KRAM

Kommentarer

Postat av: Monica Östlund

Publicerad 2009-07-31 15:12:59

Vilken liten rackare han är som inte kan bestämma sig!! Hoppas de lyckas med vändningsförsöket på fredag då.

Hoppas ni har det trevligt ikväll med grillningen, och att ni har bättre väder än vi här nere i Motala... Regnet öser ner.



Kram på er!!

Postat av: cathrin

Publicerad 2009-08-01 21:33:17

vilken velig bebis du har ;)

Jag va jätte nervös inför vårat vändningsförsök, så jag spände mig jättemkt! Det tror jag va den största anledningen till att det misslyckades. Försök fokusera så mkt som möjligt på att slappna av, så tror jag att det större chans att det lyckas! kram & lycka till på fred!

Postat av: Sara

Publicerad 2009-08-04 16:05:45

Å jaha har han snurrat igen? Han är pigg!!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Katarina

Småbarnsmamma. Utbildad hälsoutvecklare som brinner för välmående och hälsa. Skriver om mitt liv och att hitta balansen i vårt ganska stressiga liv. Men med glädje och entusiasm kommer man längre!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela