Hälsokatten

Följ med och inspireras av hälsa, träning, mammaliv och annat smått och gott i livet!!

Slapp söndag..

Publicerad 2009-07-05 18:43:14 i Allmänt

Idag har det varit en riktig slapp söndag. Veckan har gått i ett med en del sena kvällar pga att man vill ta tillvara på det fina vädret, så det var så skönt att bara vara inne idag och dona lite.
Jag har lagat matlådor till veckan och även mat till idag.

Vi har mkt planer för vår lägenhet nu och vissa av de vore skönt att hinna med innan lillen kommer. Idag har Tomas iaf börjat. Vi har haft en ganska ful tapet i sovrummet som vi inte riktigt gillat, men den har blivit kvar eftersom vi inte vet vad vi ska ha istället. Men nu tror vi att vi bestämt oss. Det blir vitt rum, med fondtapet bakom sängen. Så idag har tomas rivit tapet, spaklat, slipat och målat alla väggar som ska målas, medan jag suttit i soffan och läst bok=) skön arbetsfördelning.

Igår eftermiddag var en kollega över med barnkläder och en badbalja vi ska få. Jättebra och skönt att få ärva kläder,  i början växer de ju så fort, och de är något de absolut inte vill ha tillbaka utan när vi är färdiga med de får vi skänka det. Mkt små söta bodisar, strumpor, tröjor och en jacka med öron=)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Katarina

Småbarnsmamma. Utbildad hälsoutvecklare som brinner för välmående och hälsa. Skriver om mitt liv och att hitta balansen i vårt ganska stressiga liv. Men med glädje och entusiasm kommer man längre!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela