Hälsokatten

Följ med och inspireras av hälsa, träning, mammaliv och annat smått och gott i livet!!

Overkligt...

Publicerad 2009-09-06 19:22:41 i Allmänt

Allt känns väldigt overkligt, och man är verkligen i ett känslomässigt kaos. Så mkt frågor och så mkt känslor.
På något sätt längtar jag bara tillbaka till själva förlossningskvällen/natten..i efterhand var det så himla fint och mysigt, kändes som om det bara var vi som var vakna i hela världen.
Kl 05:00 på torsdagmorgonen blev vi flyttade till "Lilla enheten" där vi fick ett eget rum. Även om vi hade varit vakna i ett dygn så var det svårt att släppa allt och sova även om det var det som verkligen behövdes.
Någon timme fick man väl tillslut ändå. Vi vaknade av att en barnmorska kom in och frågade hur det var med oss, om vi ville ha mat?. Sedan gick ut i "samlingsrummet" eller dagrummet där man fick sitta och kolla på tv och fika eller äta. Jag som mamma fick ju gratis mat, men för papporna ingår bara kvällsfika och frukost så han fick ingen mat. En snabbis ner till pressbyrån fick fixa lunchen för honom. Förlossningskliniken gick på tv när vi satt och åt...passande. var inte jättesugen på att göra om allt just då men det var lite konstigt att titta på programmet och tänka att jag själv gick igenom detta för bara några timmar sedan.
Många barnmorskor och undersköterskor kom förbi och kände på mig, kollade amning, kollade bäbis, visade barnbad. Gick igenom kiss, bajs, amning, hudmärken mm..
Ja som sagt det sägs ju att man är i en bubbla och det är jag verkligen... får se hur och när man kommer ut ur den. just nu vill jag vara här och jag tror att det är bra...

Kram kram

Kommentarer

Postat av: cathrin

Publicerad 2009-09-06 20:18:25

måste ju även säga grattis här i bloggen! vilken liten sötnos! svårt att säga vem han är lik, en blandning kanske!



I bebisbubblan kan man va länge, och det är nog lite så det ska vara också tror jag...man har ju ändå varit med om den största "förändringen" i livet, och den absolut bästa! Inte undra på att du är i ett känslomässigt kaos!



du får gärna höra av dej nån dag när du vill och orkar! stor kram!

Postat av: Sara

Publicerad 2009-09-06 20:40:00

Det tror jag me=) Njut av stunden!

Postat av: Anastasia

Publicerad 2009-09-06 20:52:35

overkligt haha .. :)

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-09-06 21:13:03

grattis till den lille ! :D

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-09-06 21:45:39

Hej!



Trött på falska sidor som GRATISMAKEUP.SE / GRATISKLADER.SE ?



Bli medlem i denna sidan, bli medlem, aktivera ditt konto genom din mail och sedan får du ett presentkort i brevlådan, DET FUNKAR!



http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=51057



BLI MEDLEM DU OCKSÅ!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Katarina

Småbarnsmamma. Utbildad hälsoutvecklare som brinner för välmående och hälsa. Skriver om mitt liv och att hitta balansen i vårt ganska stressiga liv. Men med glädje och entusiasm kommer man längre!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela