Hälsokatten

Följ med och inspireras av hälsa, träning, mammaliv och annat smått och gott i livet!!

Pulver

Publicerad 2010-08-18 20:29:39 i Allmänt

Idag har vi fått prova Itrims olika bars, shakes och smoothies. Vi fick även med oss några av sopporna och måltiderna hem.

Jag har varit eller är fortfarande ganska skeptisk till att använda "pulverdiet" om man inte gör det under kontrollerade former, är nog därför många som inte vet vad Itrim handlar om är skeptiska för man tänker pulverbantning. Liksom jag gjorde innan jag visste bättre!

Deras måltidsersättningar är noga sammansatta och granskade för att ge så mycket näring som möjligt när man äter så lite kalorier.

Jag känner att jag är inne i en ny fas när jag inte kan skriva så mycket om vad Gabriel gör på dagarna:( Det är ju Tomas som är med honom nu. Jag hinner gosa på kvällen och ge han mat och välling men annars lekar han ju med sin pappa:) Idag har de varit på Kulturhuset!

Ni läsare avgör vad jag ska skriva om. Vad tycker ni är intressant? Vad vill ni ha mer/ mindre av?
Behöver era råd nu!!

Kommentarer

Postat av: Monica

Publicerad 2010-08-18 20:46:28

Som en del av familjen så tycker jag självklart ett det är kul att läsa om vad ni gör i vardagen, och se bilder på Gabbe som växer så det knakar! Som en väldigt grön motionär/"viktnedgångare" så får jag gärna lite tips och inspiration! :)



Kram!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Katarina

Småbarnsmamma. Utbildad hälsoutvecklare som brinner för välmående och hälsa. Skriver om mitt liv och att hitta balansen i vårt ganska stressiga liv. Men med glädje och entusiasm kommer man längre!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela