Hälsokatten

Följ med och inspireras av hälsa, träning, mammaliv och annat smått och gott i livet!!

Tidig morgon

Publicerad 2012-04-04 08:18:57 i Allmänt

Med en liten knört i hushållet blir det allt som oftast tidiga mornar. Nu sitter vi i soffan och ska snart bege oss mot dagis.

Var på MVC igår. Allt är som det ska. Inga konstigheter. Bra hjärtljud, huvud ner, bra blodtryck, SFmått 36. Detta var mitt sista besök på MVC. Nästa steg är att jag imorgon ska ringa och beställa en tid för överburenhetskontroll på tisdag 10/4. Detta sker på specialistmödravården. Då blir det ultraljud, ctg, kontroll av fostervatten och hinnsvepning för att försöka trigga igång sammandragningar. Händer inget då, får jag tid för igångsättning.
Blir mkt tankar nu när tiden går och inget händer, även om jag vet att det inte är farligt och ganska vanligt att gå över tiden undrar och funderar man ju om allt är bra och jag är rädd att något ska hända.Nu vill jag sluta tänka och vill bara att det ska starta!!

Vi tar väl en dag itaget. Firar påsk här i lägenheten med mormor & morfar!!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Katarina

Småbarnsmamma. Utbildad hälsoutvecklare som brinner för välmående och hälsa. Skriver om mitt liv och att hitta balansen i vårt ganska stressiga liv. Men med glädje och entusiasm kommer man längre!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela