Hälsokatten

Följ med och inspireras av hälsa, träning, mammaliv och annat smått och gott i livet!!

V 29

Publicerad 2012-01-05 20:06:00 i Allmänt

Nu vecka nu, exakt 70 procent av graviditeten har passerat ( enl babygruppens app ) och nu går jag in i den tredje och sista delen. Somsagt det känns mer denna gång, och nu börjar det bli lite småtungt, träningen bli lite mer rehab inriktad och mer för att förebygga kroppens förfall:)

Kommentarer

Postat av: Monica Ö

Publicerad 2012-01-07 12:47:23

Kul att se magen växa! :)



Kan inte du, när du har tid, skriva lite mer ingående vad du gör när du tränar "rehab-inriktat" till exempel? Förstår inte riktigt hur du lyckades få så "slimmad" kropp direkt efter förra bebisen. Skulle vara trevligt att läsa hur det praktiskt går till. Är det tur eller skicklighet? ;)



Jag har själv tänkt att den dagen jag skaffar en bebis så måste jag först ta reda på hur man bäst tar hand om kroppen innan, under graviditet och efter att bebisen kommit ut. Vore inte så kul att stå där efteråt med allt hängande och buktande på grund av försvagade/trasiga muskler och annat skoj... :/



Kram på er!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Katarina

Småbarnsmamma. Utbildad hälsoutvecklare som brinner för välmående och hälsa. Skriver om mitt liv och att hitta balansen i vårt ganska stressiga liv. Men med glädje och entusiasm kommer man längre!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela